WERKPLAATS

APK

U kunt bij ons tercht voor een APK. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze verplichte technische keuring richt zich in de eerste plaats op de veiligheid van uw auto. Daarnaast is er aandacht voor het milieu door het meten van de uitlaatgassen en controle op lekkage van vloeistoffen. Een derde controlepunt betreft de registratie van uw auto. Een check of uw auto overeenkomt met de technische gegevens zoals die zijn geregistreerd bij de RDW

Onderhoud en reparaties

Onze werkplaats is ingericht om al het mogelijke onderhoud en reparaties aan alle merken (personen)auto's uit te voeren. Dus ook voor een kleine of grote beurt bent u bij ons aan het juiste adres. Ondanks regelmatig onderhoud kan het toch voorkomen dat uw auto defect raakt. In dat geval is het goed te weten dat u ook voor elk soort reparatie terecht kunt bij ons. Kan uw auto niet meer rijden, dan zorgen wij in overleg met u voor vervoer naar onze werkplaats. Dankzij onze eigen onderdelenservice van alle automerken hebben wij elk gewenst onderdeel binnen no time in huis. Zo kunt u snel weer op weg.

Montage

Wij monteren ook trekhaken, accu's, remmen, uitlaten en banden. 

Diagnose en storingen uitlezen

Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur om diagnoses en storingen van elk type auto uit te lezen. 

Aircoservice

Een airco biedt u veel comfort, in zomer en winter. Als de zon hoog aan de hemel staat, biedt ze verkoeling en in de koude, vochtige periode van het jaar zorgt het systeem ervoor dat de ruiten snel condensvrij zijn. Om een goede werking te garanderen, heeft een aircosysteem periodiek onderhoud nodig. Donkers Autobedrijf heeft alle kennis en apparatuur in huis om dit volgens de geldende technische en milieueisen uit te voeren.

Elektrische en hybride auto's

Het snelst groeiende segment op de automarkt: elektrische en hybride auto’s. Misschien overweegt u zelf er een aan te schaffen of wie weet rijdt u er al een. Dan is het goed om te weten dat u bij ons verzekerd bent van specialistisch onderhoud dat voor deze auto’s noodzakelijk is. Voor alle merken en modellen.

Prijsopgave

Niet voor verrassingen komen te staan? Bereken vooraf eenvoudig wat de kosten zijn voor de meest voorkomende reparaties en onderhoud.

AFSPRAAK

U kunt een afspraak maken door te bellen met 0413 - 272028 of door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de afspraak definitief in te plannen.

 

Donkers Autobedrijf     Oudedijk 125 5409 SC Odiliapeel       info@donkersautobedrijf.nl     0413 - 272028

 

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag   8.30 - 17.30                                  Wij lunchen van 12.30 tot 13.30 uur. 
Zaterdag                         9.30 - 14.00                                  's avonds na telefonische afspraak.